Egen lägenhet :D

Skrivet den 2009-08-30 @ 21:02:46

Jo nu har jag äntligen en egen lägenhet. jag flyttade in igår.. som sakt igår så kom mamma och robin runt 09:00 till farmor och farfar där dem hämtade mig och sen så åkte vi till min lägenhet där vi bad upp min säng, soffan, tvn och en massa annat som kom från Oskarshamn. Efter de stack vill till Ikea och där fick min plånboken känna en lite smäll av att bli en som bär på mindre pengar :P.. Vi stack till ÖoB också där vi köpte micro, damsugare och en vattenkokare :D..

Efter vi hade varit på willys också så stack vi till lägenheten igen bad upp en massa grejer igen. Men sen så började vi plocka upp och montera kökstolar, tv-bänk m.m.. innan dem åkte så åt vi mackor med te :D..

Idag så har jag typ packat upp en massa saker från flyttlådor och nu känns allting så hemtrevligt. trivs jättebra nu :D.

min nya adress är då: Tröskaregatan 10.420 58334 Linköping :P

hörs..


Tillbaka i Oskarshamn nu i helgen

Skrivet den 2009-08-22 @ 20:40:26

Nu är jag tillbaka i Oskarshamn för ett kort besök, för att jag åker igen på söndag kväll tillbaka till linköping... Jag tänkte först skriva om hur jag har haft de nu i linköping.. Men jag skulle lika gärna skriva en bok om de med titeln "Första veckan i linköping". Jag tror inte att ni vill läsa så mycket på en blogg faktiskt xD. Men kan säga så här den första veckan har varit en av mina bästa veckor i mitt liv. Jag trivs jättebra uppe i linköping :)..

Idag har jag varit i kalmar och har köpt mig ett bra nya hörlurar till mobilen, för min andra var trasiga. Så nu kan jag äntligen lyssna på musik igen när jag cyklar xD. Sen så har jag varit hemma med familjen och grillat korv :).. Imorgon blir det att gå på gudstjänst och runt 16:30 blir de minigolf om vädret är bra. Men nu SKA de vara det, Det har jag bestämt :P.

nu har jag inte så mycket mer och skriva om ni inte vill läsa kanske 200 sidor om hur jag hade det första veckan xD :P.


Yes, så J*vla gutt.

Skrivet den 2009-08-05 @ 19:55:53

Yes, idag fick jag reda på att jag har kommit in på civilingejörs linjen datateknik i linköping. :D.. Efter nervös väntan så kom jag äntligen in :D.. Har satt upp mig på bostad och känns som om jag har allting under kontroll faktiskt och de är skönt :).

förutom mitt glädjeskrik idag så har jag faktiskt ätit glass på mandarinen (stavning?) med min storasyster (Michaela) , lillasyster (Julia) och storebror (Robin). Sen så stack vill till parken och matade ankor, haha de var verkligen en anka som kom simmande jätte snabbt när den märkte att vi matade xD.. Typ sen har jag inte gjort så mycket mer intressant, förutom att de är FF i en vecka och att syskorna lind plus julia (hon heter faktiskt rosenblad i efternamn xD, men är min lilla syster :P) grillade :)..


"You made my beliefs grow little stronger"