ungefär halva lovet.

Skrivet den 2009-12-29 @ 18:29:38

Nu har mer än en vecka av lovet gått, julen är över och folket laddar inför nyår.. Om man nu tittar på vad som har hänt under dem här dagarna jag har haft lov. Som det står i inlägget innan detta så har jag varit på "the Julfest" och sett filmen avatar... Jag har också spelat rock band, kanske inte så mkt för att jag typ inte får ha tvn i vardagsrummet så ofta :P..

Sen kom du julafton, dagen började med att familjen förutom farsan (han jobbade förmiddag) tog juldoppet i Arena oskarshamn. Mycket bra faktiskt (Y), billigt frukost också xD, efter det om man gör ett hopp, så blev det kalle anka och efter kalle så åt vi den goda julmaten (Y).. Sen blev de lite paketöppning... Tycker verkligen om de jag fick. jag fick t.ex. den rutiga kockboken (Y), en bok om alla 1990s nyheter, En resväska och thailänska pengar, för att vi ska till thailand senare i mars :D.. senare på kvällen var jag på midnatts mässa eller heter det julnatts mässa, jaja. men det var bra också :)

Julafton är över och man slappar på juldagen, men på annardagen blev det att åka till kalmar och fynda, som bonus hittade jag en bil som hade en nummerplåt med 666 på xD..  Jag var sen igår på julkonsert i döderhult, den var mycket bra (Y). Idag så var det att fika med gänget (NVTE), tyvärr så kommer bara hälften ungefär, lite synd. efter fikat, så åkte vi och körde lasergame :D, första gången i oskarshamn för min del. men det var riktigt roligt faktiskt, jag kom etta i laget första omgången (Y) mitt lag vann. Andra vann dem andra med 4 poängs skillnad xD..

så där har mitt lov sett ut, om man skulle ta det lite snabbt :P


"Hey little girl on your way to class
Loved by all cause you got that ass
cutest eyes and the greatest smile"


Jullov

Skrivet den 2009-12-21 @ 18:30:14

Nu är jag hemma i oskarshamn =), jag har jullov ända till den 10jan 2010, men får lite lov igen den 14jan till 25jan :)..

Denna helg så har man varit på julfest på tonår,mycket godmat och mycket rolig underhållning (Y).. Jag har handlat färdigt alla julklappar, träffat en massa folk på stan. Jag har varit på gudstjänst, träffade mer folk. Har sett filmen Avatar i 3D på bio, en mycket bra film, så den rekommenderar jag att folk ska se på =). Jag har också fått reda på att jag har fått G på alla mina kurser förutom matten som jag har tenta på den 11 jan =) =P.

Så har min helg sett ut =), en mycket bra start på jullovet, som kommer bli bättre =D..



"Flash of iron, leather, spikes, and swords
Mighty warriors with metal on their side
Enemies of metal, your death is our reward
Triumphant victory when you bring the steel to life"


Jo men visst.

Skrivet den 2009-12-13 @ 16:14:34

Ni kan nog börja ställa in er att de blir att jag skriver ungefär med en veckas mellanrum, men ska försöka förbättra mig :P.. Men till det som har hänt denna vecka, är väll att jag fick ett mycket trevligt stort paket från CDON i fredags.. Jag visste redan var det var förnågot i paketet men jag öppnade det så snabbt, jag hade hämtat det från posten.. Jag plockade upp rock band band kit och spelet rock band... Glad över att jag hade fått detta på fredag, så började jag städa och tvätta innan jag började spela :P. Sen kan ni ju gissa vad jag gjorde resten av kvällen xD

Lördagen, jo då kom Emma Johansson på besök, vi spelade lite rock band, åt kebab, Spelade lite mer Brütal Legends som är Brütal Awesome :P. Jag bjöd på Varm och chocklad med grädde på toppen också, som jag hade lovat att jag skulle göra :P...

Söndagen (lucia dagen). vaknar rätt sent, men de var gutt att kunna sova :P.. Sen har jag inte gjort så mycket idag faktiskt förutom att typ slappa och spela rock band xD... Jag har fått ett glädjande besked också att jag kom in på Historia A 30hp, det är en fristående kurs som jag ska gå nu till våren (Y)..

Nu får ni alla läsare ha en bra och slapp dag, för det ska jag fortsätta att ha (Y)


"Sweet little girl
I wanna be your boyfriend"


Helgen :)

Skrivet den 2009-12-06 @ 12:56:06

skriver igen i bloggen då :P..  Denna helg har varit rolig, jag har lirat spelet brütal legends :), Kan ju säga att spelet är brütal awesome och musiken i spelet passar min smak mycket bra :P

Sen igår var jag och besökte Anna i Norrköping, blev ett lyckat besök i mitt tycke faktiskt. Blev först att vi gick runt lite på stan, Jag köpte ett par nya skor, billigt och bra :). Efter vi hade varit på stan ett tag, så gick vi hem till Anna, så nu vet jag hur hon bor :P, vi lagade mat, men anna gjorde egentligen det mesta :P. Maten bli mycket bra (Y) :).. Jag fick träffa hennes folkhögskole kompisar, Dem var trevliga (Y). Sen när jag skulle hem, så hade vi lite bråttom till bussen och på något vänster tappade Anna sin telefon, så vi fick gå tillbaka, leta efter den, vi hittade den inte, ångesten steg, någon svara när vi ringde till telefon, Anna får tillbaka sin telefon. Vi får ta en annan buss och jag fick ta ett senare tåg hem :P. Som sagt dagen blev mycket lyckad (Y) (tycker jag :P)


"I wanna stay here forever and always"