Bra helg hemma i Oskarshamn

Skrivet den 2009-11-29 @ 21:03:58

Nu uppdaterar jag bloggen igen :)...

Jag har varit hemma i oskarshamn nu över helgen och haft de riktigt riktigt bra.. Det började med att de var fredagspuls (tonår) i P-vik. De var riktigt roligt. Sen på Lördagen var jag på 80-tals disco, själv så var man utklädd till en punkare med Wannabe misfits frisyr xD :P, De var mycket roligt det också :).. På söndagen (första advent) så var jag först på gudstjänst, och senare på eftermiddagen hälsade jag på annie när hon jobbade, de var roligt de också faktiskt :P. haha mycket som är roligt xD. Men där han ni ungefär hur min helg har sett ut :).


"I was thinking about you
There was something I forgot to say"

Låten Saturday night av The Misfits


En bra vecka men med mycket stress

Skrivet den 2009-11-20 @ 18:05:45

Efter ca en vecka igen, så skriver jag i bloggen, så alla läsare jag ska försöka uppdatera bättre.

Hela denna vecka har varit fullt upp med saker och ting. först en massa matte, tackar Emma Johansson jättemycket för hjälpen, sen blev det projektarbete och sen blev det ännu mer matte. Men nu kan jag äntligen slappa lite, YES.

Men om man räknar bort de tråkiga som matte och projektarbete, så har jag faktiskt frågat kontaktperson på den fristående kursen som jag har sökt till nu till våren (Historia 1 helfart 30hp), om jag hade stor chans att komma in. Han sa att jag hade det ifall jag hade sen ansökan, som jag har och de är ju positivt (Y).

Jag kan lösa Rubiks kub Snabbare nu än förut. klara den på ca 3min (Y). Jag har också möblerat om lite i lägenheten, tyckte att de blev mycket bättre nu faktiskt än förut, så tummen upp på de (Y). Så om man räknar bort all stress och allt annat jobbigt så har veckan varit helt toppen :).


"everything's going to be just fine
everything's going to be ok
Im going to do this my way"


Ca ett år sen

Skrivet den 2009-11-14 @ 14:43:29

Jag kom och tänka på att de är:

Ca ett år sen jag började känna Annie bättre
Ca ett år sen jag träffade nya människor som idag är mina kompisar
Ca ett år sen jag blev intresserad av att gå på Tonår (Fredagspuls)
Ca ett år sen jag gick på mitt första tonår
Ca ett år sen jag bestämde mig att jag någon gång ska slå Annie i singstar
Ca ett år sen några började kalla mig tidningspojken (säger inte varför :P)
Ca ett år sen mitt liv började förändras



"For a while or for a day we chase the darkness away
Feel the morning (whispers) though a sunny day
I promise to take you back into the vault below
I'll rise you from the underworld"


Ny start

Skrivet den 2009-11-11 @ 18:47:48

Nu skriver jag igen i min blogg, efter lite mer än en vecka sen sist. De börja faktiskt bli att jag veckor bloggar. men jo ska nog ändra på de :P..

De har faktiskt hänt rätt mycket nu den senaste veckan både positiva och negativa saker.. tror nog att jag börja med det negativa xD

Jo radiotjänst plingade på igår. bara så där och hade en störande kontroll. Så nu har dem "tvingat" mig att börja betala tv-avgift. Jag visste att de här skulle komma, men kunde dem inte vänta till efter jul istället, så att jag har råd att köpa bra julklappar och att jag inte behöver åka 3e klass tåg hem till Oskarshamn (om det nu finns) och att jag slipper äta nudlar till mat liksom :P..

Men den Positiva nyhetern är att jag har varit hos studievägledaren och pratat, vi har kommit fram till en plan, vad jag ska göra nu fram till jul och våren, tills nästa höst. Då jag ska börja plugga som Gymnasielärare, Ja ni läste rätt, jag ska hoppa av de jag går nu, men inte på en gång bara så där. Jag ska börja plugga till Gymnasielärare istället :D, inom Matematik och fysik än så länge.. Så idag blir det en ny start med mitt pluggande :D.

Men nu ska jag äta lite kvällsmat, så ni läsare får ha det så bra.


"Rock 'n Roll angels bring thyn Hard Rock Hallelujah"


sjuk och läger.

Skrivet den 2009-11-02 @ 19:58:04

Nu börjar jag bli rätt dålig på att uppdatera min blogg, måste förbättra mig :P... har ju haft mina anledningar också xD. VARNING FÖR BORTFÖRKLARINGAR.. Jag har varit sjuk, blev det på tisdagen föra veckan, de sög rätt hårt faktiskt. hög feber, dålig sömn, Pandoil zapp. som tur var blev det bättre till torsdagen, för samma dag så skulle jag på lägret smaka & se.. De var mycket roligt faktiskt. Lärde mig att lösa Rubiks kub :D, lärde känna nytt folk, kom närmre min tro... Där jag sov, så var jag i minoritet igentemot de andra könet. Jag var den enda killen. nu kanske visa tänker men shit nice.. Kan säga så här, de är inte så roligt som man kan tro xD.

Så där har ni varför jag inte har kunnat uppdatera min blogg, och hur veckan och helgen har sett ut lite övergripande :P