Jag har snart min Overall :D

Skrivet den 2009-10-22 @ 16:33:34

haha men jo, De börja bli att jag vecko bloggar ändå och de är ju egentligen inte meningen men men...

Nu har jag i alla fall haft min Matte Tenta, gick ju inte så bra som jag trodde att de skulle göra -_-.. sen imorgon så har jag omduggor i programmering. men sen så är jag FRI. Jag har tyvärr inget höstlov men men, Jag ska till Smaka & se ändå och som tur var så är schemat så bra att jag faktiskt inte missa något viktigt :D..

Jag kommer att få eller rätta sakt köpa min overall imorgon :D, äntligen kan man sätta ditt sina fina märken :D.. På Lördag kommer föräldrana hit också och sen på onsdag får jag titta besök.. Nej jag ska inte flytta, bara Emma och hennes lilla syster som vill se hur ungefär Emmas lägenhet kommer att se ut :P... På Tordag sen så bär de av till Smaka & se läger, jag längtar faktiskt :D

Men nu har jag skrivit färdigt för idag, så ni få ha det så bra, för att de kommer jag att ha :D


"I welcome you angels and devils on earth, to have a look a my soul"


indirekt hjälpan och tenta

Skrivet den 2009-10-15 @ 21:16:53

haha, tillbaka till bloggen och de känns som om jag typ vecko bloggar :P.. ska börja med att inte bara skriva en gång i veckan :P.. jaja.

Nu har min tenta-p börjat i alla fall, så nu är man "ledig", Så nu har man 24Timmar + dagarna man har kvar till tentan - sömn= så mycket tid har du på dig att plugga till tentan.  haha men okej, nu har matten tagit över mitt huvud lite :P

Jag var faktiskt och åt på Tacobar Med Emma Johansson och Marcus Simonssson igår, mycket trevligt och gott.. Dem "invaderade" min lägenhet sen, det var trevligt också, Jag fick indirekt hjälpa till, snarare var det min lägenhet som hjälpte till men men :P.. Dem som är intresserade kan fråga henne :P.

Helgen som va, Var mycket Rolig och trevlig.. orkar inte skriva om det här :P, Jag är lite lat av mig, jag vet :P

Men nu ska man dra, ni läsare får ha det så bra :)


"But I love you too
And I know I should've told you"


Snart helg :)

Skrivet den 2009-10-08 @ 20:13:53

Dagarna går fort och nu har de visst gått en hel vecka sen jag skrev :P.. men jaja, man har ju fullt upp med studier liksom, och tanke på de, jag är liksom en hel vecka förre med inlämingsuppgiften till matten, den är rättad och klar och jag är godkänd :D.

Jag har också anmält mig till Smaka & Se, ifall jag har lite halft ångest med ålden, men jag är tonåring och ungdom så jag är inte för gammal för att vara deltagare :P, haha...

Jag ska faktiskt åka hem till lilla oskarshamn också i helgen, åker tillbaka till Linköping på måndag. för att jag ska till Tandregleringen och Folktandvården, innan jag åker.

Har inte så mkt mer och skriva faktiskt, haha :P. Men alla där ute få hade det så bra :).


"Så fortsätt å fortsätt å va rebell,
fortsätt å fortsätt å va dej själv..."


Från låten vad skall du bli? Ebba Grön


Jag vet att du är med mig varje dag

Skrivet den 2009-10-01 @ 17:48:13

Nu skriver jag i min vackra blogg igen :P xD.. Jag kommer inte skriva om helgen, bra då har vi de avklarat. Ni får helt enkelt fråga mig personligen istället :P.. Kan säga så här, de blev en rolig och lyckad helg :), Tackar också för trevligt sällskap :) :P.. Jag tackar också för en mkt fin och användbar inflyttningspresent (från annie och simon). Te(et) är mycket gott och sen har jag faktiskt lagat morotssoppa som var från recept boken, blev mycket gott faktiskt :).

En från radiotjänst har ringt också och frågat om jag har teve. Ni kan ju gissa vad jag sa, haha :P ne men jag sa indirekt att jag inte hade de :P.. bara väntar nu tills dem kommer och plingar på också, haha xD.

Jag fick ett trevligt besked idag förresten :D, jag kommer få bostadsbidrag, inte så helt oväntat, men jag kommer få första imorgon :D (för september). sen kommer de vara den 27 varje månad..

Nu får ni läsare ha de så bra, för att de kommer jag att ha :)


"I was thinking about you
There was something I forgot to say"