Dagen efter

Skrivet den 2010-02-25 @ 16:50:36

Nu har man då varit 20år i en dag.. Vi fick csn idag också :), så nu har man varit på stan och handlat lite på systembolaget, där jag var tvungen och visa legg. Men som jag stolt visade :P

På systemet köpte jag:



En Jack Daniels :D




Och Inpuls köpte 2 cider också :P

Allting jag köpte var:



2 Coca Cola, 1 påse estrella grillchips, 1 påse estrella sourcream & dill, lösgodis, 2 cider och En Jack Daniels

Senare ikväll kommer jag också att köpa mig en fet Kebabtallrik, men mer om de senare :P


"you are the light I am dark metal"


Liten notis

Skrivet den 2010-02-24 @ 17:57:54

Denna lilla notis hittade jag i corren.    De står:  Hemligstämplat. Det gäller när Jimmy Lind fyller 20 år den 24 februari. Han är uppvuxen i Oskarshamn och bor nu i Linköping där han läser en fristående kurs i historia vid universitetet. Familjen består av mamma styvfar samt tre syskon.

Denna lilla notis hittade jag i corren.

De står:

Hemligstämplat. Det gäller när Jimmy Lind fyller 20 år den 24 februari. Han är uppvuxen i Oskarshamn och bor nu i Linköping där han läser en fristående kurs i historia vid universitetet. Familjen består av mamma och styvfar samt tre syskon.


20 år :D

Skrivet den 2010-02-24 @ 16:08:14

Nu är man då 20år, helt sjukt att de är 20år sen jag kommer till världen. Tiden går fort alltså :P.. Jag har inte hunnit fira så mycket än, men de blir de att göra imorgon :D.. för då ska jag äntligen köpa min Jack Daniels. Jag kommer också lägga upp ett bildbevis här på bloggen också imorgon :P.

Men nu får ni läsare ha de bra, jag ska fortsätta njuta av min födelsedag :D..


Uppladdning.

Skrivet den 2010-02-23 @ 15:34:18

Nu har man börjat ladda upp för den stora dagen. För nu är mustachen rakad, näshåret trimmat och sjärtgräset klippt :P... nee skämt åt sido. Min uppladdning har inte varit så stor faktiskt. jag har haft föreläsning, pluggat och typ spelat lite tv-spel :P... Men mentalt är jag redan där :P. haha xD.


2 dagar kvar :D

Skrivet den 2010-02-22 @ 16:54:00

Nu är det bara 2 dagar kvar tills jag fyller år :D, liksom jag fyller 20 de är ju helt sjukt.. Jag har undrat lite vad jag ska göra på min födelsedag, kanske gå ut och fira, eller stanna hemma och fira på mitt egna lilla sätt eller att jag gör båda. vet faktiskt inte.. En sak vet jag de är att jag ska köpa en fet kebabtallrik och en Jack Daniels, men nu när man får csn på torsdag så blir nog kebabtallriken och Jack Danielsen på torsdagen. De mesta som gäller att jag ska fira min födelsedag blir nog att göra på torsdag :P. Då har man ju pengar igen xD.

Imorgon ska jag blogga hur jag förbereder mig för min födelsedag :P. Men ni läsare får ha de bra så länge :)


"Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav"


6 dagar kvar

Skrivet den 2010-02-18 @ 19:06:03

Nu har man inte bloggat på mer än en vecka igen, men att man borde vänja sig med att man bloggar en gång i veckan och sen utgå från de :P. Kan börja säga att jag faktiskt fyller år om 6 dagar, helt sjukt jag blir 20 om 6 dagar :D jag längtar.. Jag kommer att köpa en Jack Daniels (whisky) när jag fyller år, men blir nog dagen efter, för då får man pengar :)..

Jag längtar också tills familjen ska åka till thailand :D, de är den 30 mars. Jag vill har värme nu :O, jag ska tvinga vädret att ändra sig till sommar och att snön åker bort på en dag :P..
Nu ska jag diska -_- och sen ska laga mat, men alla ni som läser min blogg hade gött.


"I wanna hold you high and steal your pain"


"Slappt"

Skrivet den 2010-02-10 @ 19:59:46

Jo men nu är det då en vecka sen man skrev typ, haha :P... Kan nog inte klaga på att jag har haft mycket och göra, har varit typ ledig sen fredags förra veckan :P.. Men det har varit självstudier som gäller haha :P.. Jag har börja känna av att jag har betalat två hyror denna månad också, pengarna börja ta slut :P.. men jag klara mig, de finns ju nudlar xD..

Idag har man varit iskolan lite snabbt, var på biblioteket och hämta ut en bok som hade kommit, sen har jag typ övat inför ett semnarium som jag har imorgon. Efter de har de bara varit en massa slapp typ xD...

Nu ska jag fortsätta slappa, så ni läsare får ha det så bra.


"...I am aware now of how
everything’s gonna be fine one day"


Jag Trivs :)

Skrivet den 2010-02-03 @ 17:33:29

Nu har det visst gått mer en vecka sen man skrev, men det blir så när man har mkt och göra liksom :P. Jo jag har ju då börja min fristående kurs Historia nu.. Trivs bra faktiskt :D... Förra veckan var det faktiskt nollning, blir ju andra gången för mig, men det var mkt roligt :D. Jag har köpt en kavaj, som jag sen skrev Historia i blått och Jimmy med rött på baksidan :). Den ska man ha när man går på kravall :D.

Imorgon ska jag baka Kanelbullar, för första gången sen typ Hemkunskapen i åttan haha xD.. Jag är faktiskt ledig imorgon, men det blir att göra självstudier också :P.

Nu har jag inte så mkt mer att skriva, så ni läsare få ha det bra :)


"Nobody’s gonna stand in my way
Give it up son, I’m doin’ this my way"