Två veckor :P

Skrivet den 2010-01-23 @ 23:08:46

Nu har det gått ca 2 veckor sen jag kom tillbaka till linköping :), jag trivs verkligen här uppe :)..


Börja på min Fristående kurs Historia 30hp på måndag, är ganska nervös över det faktiskt :O, men ändå kommer det bli riktigt gutt, det här kommer bli som en ny start för mig :). Jag har också börja undrat hur stor åldersskillnaden kommer vara i klassen :P, hoppas på att det inte är förmånga "old people" :P...

Marcus har ju också kommit upp nu till linköping, mkt roligt faktiskt :). Imorgon blir det nog att äta taco, med Emma och Marcus eller så ser planeringen ut för mig i alla fall xD.. Jag ska äta taco hur eller hur imorgon ändå :P..


"It's in my hands
The sky, so bright
It's burning
It's for me to decide
If flames will reach heaven tonight"


En vecka har gått.

Skrivet den 2010-01-17 @ 17:45:16

Nu är det en vecka sen jag kom tillbaka till linköping och jag trivs mycket bra :)... Tentorna gick ju inte så bra faktiskt, men det gör inte så mkt.. Men hoppas på G i alla fall :)

Idag så var jag på gudstjänst i lambohovkyrkan, de var visst dop, så alla var finklädda typ och sen kommer jag med Iron Maiden t-shirt lol xD... Jag har städat idag också, det känns jäckligt gutt att ha en fin och städad lägenhet.

Nu ska jag snart följa med Emma J och handla.. Så ni läsare får ha det så bra :)


Hemma i Linköping

Skrivet den 2010-01-11 @ 19:37:59

Kom hem till Linköping igår :), fick skjuss av min bror :). Har typ packat upp mina saker, bunkrat upp med nudlar och juice :P.

I Fredags var det Tonår för mer "mogna" personer. Det var riktigt roligt, vid körde burträskbingo (stavning), t.ex: beställa vatten från mcdonalds eller att man skulle starta matkrig på maxi, haha :P mycket roligt (Y)..

har inte så mkt mer och säga faktiskt :P alla läsare får har det så bra xD


Jullovet snart över

Skrivet den 2010-01-06 @ 20:55:23

Snart är jullovet över och man är tillbaka till det vanliga igen och jag kan säga att det kommer bli riktigt skönt faktiskt. Jag börja längta tillbaka till Linköping nu faktiskt :)...

Idag har jag faktiskt inte gjort så mkt,  typ vaknade rätt "sent". skottade snö, var på Julfest i missionkyrkan.. Där jag lånade ut min tröja, när jag själv sen började frysa, men det är sånt man får ta xD :P. Julfesten var riktig bra faktiskt (Y)..

Annie har nu också åkt till Frankrike för att jobba där (som något jag inte vet hur det stavas), så nu vet jag inte riktigt vem jag ska kunna prata ut med. Men sånt löser sig :P

Emma Johansson (och sen Marcus Simonsson också) har nu flyttat mycket nära där jag bor. (typ två våningar ifrån xD).. Mycket gutt för henne, då hon slipper studentkorridors problemen.. Gutt för mig, då jag får en kompis som nu faktiskt bor nära mig (Y).


"No I'm not gonna blame this on you,
I tell you that it's not your fault."